Hulp=Held

Niet iedereen kan voor zichzelf zorgen. Gelukkig zijn daar de helden van Aafje om een helpende hand aan te bieden. Voor zij die het niet allemaal meer zelf kunnen thuis. Echter zijn er nu zoveel mensen die de hulp van Aafje kunnen gebruiken dat ze handen tekort komen. Aan Rocket Box de taak de campagne van video te voorzien. Onder de slogan “Hulp=Held” laten we zien hoe dankbaar het uit te voeren werk is, plus alle andere voordelen die erbij komen kijken.

Afbeelding7

Rocket Box Media maakte voor Aafje drie verschillende korte portretten van Aafje personeel. Op deze manier wordt er kort en krachtig uitleg gegeven samen met een kijkje in de keuken. Deze korte videos zijn bestemd voor betaalde promotie online op verschillende social media kanalen. Door de juiste doelgroep te triggeren en ze over te halen de website te bezoeken, belandt de doelgroep vervolgens op de overkoepelende video die van meer informatie voorziet.

Bekijk hier de video

In een land vol personeelstekort is het slim om te blijven opvallen online. Zelfs als je bedrijf nog genoeg hands on deck heeft, je weet maar nooit wanneer de concurrentie iemand bij je weg kaapt. Laat zien wie jullie zijn. Schep een eerlijk en enthousiast beeld van jullie werkplek en laat men zich er al thuis voelen vóórdat ze solliciteren.
Wij denken graag met je mee!

Afbeelding6
Bekijk hier de video

So What’s Next?

Kunnen wij wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Real axe throwing
#wijbrengenjou