STUK TV

Youtubers Giel, Thomas en Stefan vormen samen StukTV en noemen zichzelf met hun uiteenlopende humoristische webseries de meesters van het internet. Daar zouden ze zomaar eens gelijk in kunnen hebben als je ziet hoe vaak ze zich met hun content op de #1 plek van de YouTube trending pagina bevinden.

MV5BY2Q5YTEzYWEtMzY2NS00ZGJhLWFjZWItNzRmMzM5NzJmOTJjXkEyXkFqcGdeQXVyOTQ0NTI4ODY@._V1_

Met hun spraakmakende content veroveren ze een enorme online presence. Elke serie wordt telkens door miljoenen kijkers trouw gekeken. Rocket Box Media is bij tal van deze series verantwoordelijk geweest voor de vormgeving en bijbehorende animaties, te zien in alle afleveringen. Even kort opgesomd zijn we betrokken geweest bij: meerdere seizoenen Road Trippers, Het Jachtseizoen, Puberende Bejaarden, Mad Trip en De Politieachtervolging.

Bekijk hier de video

Elke serie, en daarvan weer elk seizoen, heeft een eigen identiteit. Verveling is geen optie, en daarom eentonigheid ook niet. Uiteenlopende series vragen om verschillende aanpakken. De visuele uitingen vertellen iets over de inhoud en het gevoel, de vibe, van een serie. Het DNA. De visuals geven de kijker een voorspelling dat de show hun interesse zal prikkelen.

full-width1

Daarnaast moet het de kijker natuurlijk naar binnen weten te trekken, het moet ze doen interesseren. En als laatste zorgen de visuals ervoor dat een show een samenhangend gevoel hebben. Zo heeft een aflevering van top tot teen een verzorgde uitstraling.

Bekijk hier de video

Wist je dat we vaker met YouTubers te maken hebben? Voor Bondgenoten, Bram Krikke, Vrije Vogels, en alle series van KVK Beyond Business hebben wij ook heel wat mooie uitingen mogen produceren. Benieuwd? Ze zijn te vinden in ons portfolio maar natuurlijk ook op YouTube!

So What’s Next?

Kunnen wij wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Fastfood videoclip
DGW Pharma