Genoeg reden om te rijden

Tja, personeelstekort. Welke branche heeft er niet mee te maken? De taxibranche heeft nieuwe chauffeurs nodig en daarom is de campagne Sleur? Word chauffeur! in het leven geroepen. Want taxi chauffeur is eigenlijk een heel mooi beroep, maar het ligt misschien niet meer zo top of mind als het ooit deed. Aan Rocket Box Media om daar verandering in te brengen door middel van video.

Geen dag is hetzelfde in de wereld van taxi’s en zorgvervoer. Elke rit is persoonlijk en elke passagier heeft een ander verhaal. Ze zeggen toch ook weleens “Het gaat niet om de bestemming, maar om de taxirit er naartoe”? 😉

Naast dat de passagiers van alle soorten en maten zijn, zijn de chauffeurs dat zelf ook. Er is niet één typische doelgroep om aan te spreken. Daarom laten we niet alleen verschillende mensen op de achterbank zien, maar ook achter het stuur. Zo zal de kijker zich vast wel met iemand kunnen identificeren.

Bekijk hier de video

Van idee tot eindproduct

Personeelstekort is geen pretje. We zien het overal om ons heen. Kunnen wij jou helpen met een video of campagne dat daar verandering in brengt?
Vergis je niet, beter te vroeg handelen dan te laat.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, goede ideeën, of een vrijblijvende offerte.

So What’s Next?

Samen naar een mooi resultaat sturen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Samen naar een mooi resultaat sturen?
info@rocketbox.nl

Bijna Bij Jou videoclip
Real axe throwing