Wij brengen jou!

In de hoogtij dagen van COVID19 werd het reizen met openbaar vervoer nauwelijks of zelfs helemaal niet mogelijk. Maar ook zodra het weer mag zouden er nog veel mensen twijfelen of ze wel de bus in willen stappen. Begrijpelijk, na een lange tijd van restricties en angsten. Met de campagne #wijbrengenjou werd aandacht besteed aan het busvervoer dat het flink te voorduren had, en misschien nog belangrijker: zowel de chauffeur als de passagier die er weer op uit willen!

full-width2

COVID zorgde al met al niet voor veel duidelijkheid. In welke branche dan ook. De ene week mag dit niet, de andere week weer wel. Zo ook met het busvervoer. En laat onduidelijkheid nou net een grote reden zijn om iets niet te doen. Met de campagne #wijbrengenjou werd alles eruit gehaald om mensen bewust te maken dat ze weldegelijk weer eropuit kunnen met de bus. En niet onbelangrijk; dat dat ook veilig kan.

Bekijk hier de video

Dus wil je weer met je team sporten op een uit-locatie? Met meerderen een bruiloft bezoeken? Of simpelweg op pad? Met het KNV kan het gewoon weer. Vertrouwde kwaliteit en service, met nóg meer aandacht. We mogen weer! Met wie dan ook, hoeveel dan ook, waarom dan ook. Waar je ook maar naartoe wil… #wijbrengenjou.

2
Bekijk hier de video

So What’s Next?

Kunnen wij wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Aafje
Fastfood videoclip