Een nieuw gezicht voor de jongens van Bondgenoten

Youtubers Benjamin en Jaap vormen samen het duo dat bekend staat als Bondgenoten. In hun doorlopende webserie stellen ze lastige sociale dilemma’s aan de kaak. Niet door iemand zomaar een vraag te stellen, maar door een situatie te creëren waarin de ware aard van willekeurige mensen naar boven komt. Dmv geheime camera’s achterhalen ze de ware reacties van mensen wanneer ze bijvoorbeeld getuigen zijn van mishandeling op straat, wanneer ze een kinderlokker zien, of wanneer iemand simpelweg zijn telefoon laat liggen.

Bondgenoten Portret

Voor zowel de serie Bondgenoten als de gloednieuwe serie Actie Reactie mocht Rocketbox (nieuwe) vormgevingen creëren. Van top tot teen kregen de series een make over anno nu. Passend bij de vibe die Bondgenoten draagt, heeft zowel de vormgeving als alle bijbehorende animaties een flinke kick. Het hoeft ook allemaal niet zo braaf, toch?

Bekijk hier de video

Wist je dat we vaker met YouTubers te maken hebben? Voor StukTV, Bram Krikke, Vrije Vogels, en alle series van KVK Beyond Business hebben wij ook heel wat mooie uitingen mogen produceren. Benieuwd? Ze zijn te vinden in ons portfolio maar natuurlijk ook op YouTube!

Bondgenoten3
Bekijk hier de video

So What’s Next?

Kunnen wij wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Alles voor de follow
L1NDA