Helder & overzichtelijk

Soms moet iets gewoon kei helder zijn. Zoals L1NDA. Het gaat hier niet voor niets om een dienst dat personeelsplanningen verschaft en overzichtelijk houdt. Dan moet de uiting net zo duidelijk zijn als het product zelf. En met weinig poes pas krijg je natuurlijk ook een lekker minimalistisch fris stijltje. Helemaal geen verkeerde bijkomstigheid. 

Comp 4 (0-00-00-00)

Rocketbox mocht een serie uitingen maken die zowel op de website als op de social media kanalen van L1NDA vertoont worden. Door intensief te targetten op de juiste doelgroepen via gepromote prerolls weet L1NDA precies de mensen te bereiken die belangstelling hebben in een handige personeelsplanning tool. Handig, duidelijk en overzichtelijk.

Bekijk hier de video

Het is goed om van te voren te bedenken hoe en waar een video gezien zal worden. Iets uploaden op YouTube of eenmalig op Facebook gaat niet werken. Dan zal een uiting niet zomaar viral gaan. Sterker nog, als je viral wil gaan moet er wel héél veel gebeuren. Maar door een beetje slim te werken én te investeren in social media promoting kun je heel ver komen en precies bereiken wat je wil bereiken. Daar kunnen wij mee helpen. Want het kan een lastig onderwerp zijn, dat weten we. Maar vragen staat altijd vrij.

Bekijk hier de video

So What’s Next?

Kunnen wij wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Bondgenoten