Werken bij Wilco

Wat nou als je de baas bent van een drukkerij? Kun je dan niet gewoon de loon va je werknemers uitprinten? En wat als je een dagje vrij wil, kun je dan een kopie van jezelf drukken? Bij Wilco kan het allemaal!

BijWilco-5jpg

Het is niet altijd makkelijk om als bedrijf nieuwe werknemers te vinden. Jij weet als geen ander dat jouw bedrijf sterk in haar schoenen staat en de perfecte werkplek kan bieden. Maar weet jouw doelgroep dat? Hoe spreek je ze aan en activeer je ze?

Bekijk hier de video

De juiste mensen aantrekken

Voor Wilco BV hebben we een social video campagne verzorgd dat uit verschillende stappen bestaat. Om te beginnen hebben we de weg naar het solliciteren makkelijker gemaakt. Een aparte landingspagina waar alles bondig en helder te vinden is. Op deze pagina vind je onder andere een bedrijfsvideo en een experience video. Wie en wat is Wilco? En hoe ziet een werkdag eruit? Geen langdradig verhaal, maar een goed gevoel overdragen. Interesse kweken én nieuwsgierigheid oproepen.

Over nieuwsgierigheid gesproken. Voor op de social kanalen hebben we een tweetal aandachttrekkers gemaakt. Want soms moet iemand simpelweg even om je kunnen lachen en vervolgens op je link klikken uit nieuwgierigheid.

Bekijk hier de video
Bekijk hier de video
Spot.00_08_35_17.Still002

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Ha! Marketing
Dino Experience