Ha! Video en animatie!

Rocket Box heeft het genoegen al langere tijd te mogen samenwerken met Ha! Marketing. Over het algemeen voorzien we in samenwerking hun klanten van videoconcepten en content, maar ditmaal was Ha! zelf weer eens aan de beurt. Met zowel een brandvideo als verschillende animatie explainers kan Ha! weer lekker vooruit in hun nieuwe visuele jasje. Staat ze goed!

Afbeelding1

We hebben lekker mogen uitpakken met deze videoproductie in de brandende zon. Ha! is een creatief bedrijf dat niet stil zit, dat mocht dan ook zeker naar voren komen in hun branding. Zij weten als geen ander creativiteit te combineren met cijfers en wetenschap. Energiek, enthousiast en flexibel ten top.

Bekijk hier de video

De juiste mensen aantrekken

Naast dat we de branding video hebben mogen verzorgen hebben we explainers mogen animeren over de kernwaarden van Ha! Marketing. Wie zijn ze en wat doen ze? Én.. wie hebben ze nodig? Want Ha! kan wel wat extra handen gebruiken. Zo heeft Rocket Box ook de werving mogen verwerken in deze animatie videos.

Animatie is het perfecte medium om op een heldere manier iets uit te kunnen leggen. In combinatie met een pakkende brandvideo die het gevoel en bruisende imago duidelijk maakt is Ha! nu unstoppable.

Bekijk hier de video
Bekijk hier de video

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

So What’s Next?

Kunnen wij ook wat voor jou betekenen?
info@rocketbox.nl

Vierkante Ogen
Bij Wilco